Access Bars® – Access Body Process®

Even rustig liggen, de wereld buitensluiten en ontspannen?

Als je emoties uiten moeilijk vindt of er juist door wordt overvallen, heeft dat effect op je lichaam en geest. Je kunt last krijgen van lichamelijke klachten of bestaande klachten verergeren. Je gaat piekeren en krijgt stress. Access Bars® en Access Body Process® helpen om je lichaam te ontspannen en emoties en beperkende gedachten los te laten. Je krijg weer rust in je hoofd en lijf.
Access Bars® en Access Body Process® geven je meer bewustzijn. Bewustzijn is de ervaring dat jij in deze wereld leeft maar niet bent.

 • Je bent niet je emoties, je ervaart gevoelens
 • Je bent niet je lichaam, je ervaart een lichaam
 • Je bent niet je gedachten, je ervaart gedachten
 • Je bent niet je gedrag, je vertoont gedrag

Hoe meer je beseft dat je niet samenvalt met alles wat je ervaart, hoe vrijer je je voelt.

´Eerst dacht ik niet zoveel verschil te merken na de Acces Bars® behandeling. Later besefte ik dat ik erna wat pittige administratieve klussen heb gedaan en me veel beter kon concentreren.´

Er zijn veel manieren om je bewustzijn te vergroten. DeAccess Bars® en Access Body Process® behandelingen helpen hierbij. In mijn praktijk bied ik de volgende mogelijkheden:

Access Bars® behandeling

Tijdens een Access Bars® behandeling lig je (in je kleren) comfortabel op een massagetafel. Met mijn vingertoppen raak ik je hoofd zachtjes aan op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten en overtuigingen die je hebt. Door het aanraken gaan de banen (Bars) tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en je lijf. Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van je computer. Je verwijdert overbodige bestanden. Zo komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Ontspannen en rustig worden gaat als vanzelf tijdens deze behandelingen. Als je wilt praten dan mag dat, wil je liever stil zijn dan is dat ook prima. Ga liggen en laat het gebeuren

Access Body Process® behandeling

Ook tijdens de Access Body Process behandelingen lig je op de massagetafel. Meestal lig je op je rug, soms op je zij. Ik leg mijn handen langere tijd op diverse plaatsen op je lichaam zodat de energie kan gaan stromen en blokkades worden opgeheven. Dit kan gewoon door je kleren heen. Soms ervaar je stroming of tinteling. Het kan ook zijn dat je op het moment zelf niet veel effect merkt, maar na een paar dagen of zelfs weken wel.

De Access Body Processen® ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. In mijn praktijk bied ik twee behandelingen aan:

 • Joy of embodiment: Dit proces ontspant, vitaliseert en geef nieuwe energie.
 • Lymphatic glandular incongruities & inconsistencies: Dit proces helpt bij verkoudheid griepsymptomen, voorhoofd- en bijholteontstekingen en allergieën. Het is een reiningsproces voor je lymfeklieren

 Na de Access Bars® – Access Bodyprocess® behandelingen ervaar je:

 • Meer rust en ruimte in je hoofd
 • Minder piekeren
 • Betere concentratie
 • Meer energie
 • Rust in je lichaam
 • Betere acceptatie van jezelf en je omstandigheden

´Normaal is het kermis in mijn hoofd en vliegen de gedachten rond. Tijdens de Access Bars behandeling voelde ik een ongekende rust. Ruimte in mijn hoofd, wat een weldaad! Zeer aan te raden, zeker voor iemand als ik die tijdens een meditatie nog een druk hoofd heeft.´

Aanmelden en details

 • Een Access Bars® of Access Bodyprocess® behandeling van ca. 1 uur kost €49,00
 • Betaling kan contant of via een ‘tikkie’
 • Een afspraak maken? Bel of App naar 06-25025032 

´Deze behandeling bij Lia is heerlijk. Een aanrader.´