Creatieve ontmoeting

Een ontmoeting met jezelf en met de ander

Herken je dit? Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn, maar gunt jezelf er de tijd niet voor. En als je wel tijd hebt, ontbreekt het je aan inspiratie of de juiste materialen. Bovendien vind je het leuker om samen met anderen aan de slag te gaan.

Creatief bezig zijn gaat niet zozeer om de techniek, maar vooral om het doen. Even weg van de hectiek van alledag, een moment voor jezelf. Jouw verbeelding heeft je veel te vertellen, als je daarvoor open staat.

Lia heeft leuke creatieve opdrachten. Ze helpt je om er naar te kijken en er zelf betekenis aan te geven. Zo komen er bijzondere en waardevolle inzichten naar boven. Én (misschien wel het allerbelangrijkste) Lia is een heel leuk en lief mens.

Creatieve ontmoeting op woensdag

Een woensdagochtend per maand, van 10:00 uur tot 12:00 uur is er een creatieve ontmoeting, in het Azil Centrum voor Levenskunst. Een ontmoeting met jezelf en met de ander. Elke keer staat een ander thema en een andere techniek centraal. Zoals bijvoorbeeld werken met oliepastel, kleurpotlood, viltstift of een collage maken. We gaan regelmatig naar buiten om daar inspiratie op te doen en met natuurlijke materialen te werken.

Samen op ontdekkingstocht

Je zult ontdekken dat creatief bezig zijn veel meer inhoudt dan een beetje fröbelen. Je ontdekt talenten en kwaliteiten waarvan je je niet eerder bewust was. Ook kan het zijn dat je je bewust wordt van je schaduwkanten. Dit is helemaal niet erg, juist door jouw schaduwkanten in het licht te zetten kunnen ze gezien en geaccepteerd worden.

Met de woorden van Lia achter de hand ‘Het is goed zoals het is’. Dus niet super mijn best hoeven doen van mezelf, maar alles laten komen zoals het komt.

Details en aanmelden

Een woensdagochtend per maand, van 10:00 uur tot 12:00 uur is er een creatieve ontmoeting, in het Azil Centrum voor Levenskunst.  De kosten zijn € 17,50 per keer. Dit is inclusief alle materialen en consumpties. De data en onderwerpen voor de komende maanden zijn:

  • Woensdag 13 februari: De Liefde!
  • Woensdag 13 maart: De Lente
  • Woensdag 10 april: Transformatie
  • Woensdag 15 mei: Zielsverlangen
  • Woensdag 26 juni: thema volgt

Aanmelden kan via de knop, vermeld svp de data waarvoor je je aanmeldt.

Regelmatig blader ik mijn map met werkstukken nog eens door. Telkens weer is het genieten, af en toe emotioneel.