Workshop ‘op maat’

Het is mogelijk om een workshop ‘op maat’ te volgen. Dat kan een workshop intuïtief tekenen of schilderen zijn, maar ook een collage maken. Leuk voor bijvoorbeeld een groep collega’s, vrienden of familie. Ook voor organisaties en instellingen zijn de workshops uitermate geschikt. Gezamenlijk aan een project werken is verbindend en geeft stof tot denken, reflecteren en doen.

Werken met handen, hart en hoofd
IMG_20160801_162715 (1)

Tijdens een workshop ga je niet alleen creatief aan de slag gaat, maar je leert elkaar ook op een andere manier kennen. Door te werken met je verbeelding krijg je toegang tot je onderbewuste en ontdek je kanten van jezelf en van de ander die je niet kende. Je onderbewuste is een schatkamer waarin talenten, dromen en kwaliteiten verborgen liggen. Door je bewust te worden van al deze schatten kun je ze gaan gebruiken en de onderlinge band versterken.

 

 

Om te vieren, te herdenken of ‘zomaar’

Je kunt een workshop inzetten om iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, een trouwerij of een jubileum. Een workshop leent zich echter ook om over de minder prettige kanten van het leven van gedachten te wisselen. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een dierbare, het verwerken van een scheiding of het leren omgaan met een chronische aandoening.

Bedrijven en organisaties

Organisaties en bedrijven kunnen de workshop inzetten voor teambuilding of teamuitjes. Ook klanten van een instelling kunnen een workshop volgen. Bijvoorbeeld mantelzorgers, leden van een patiëntenvereniging of senioren.

Waarom een workshop ‘op maat’?

  • De workshop wordt helemaal aangepast aan jullie wensen. Materiaal, onderwerp, locatie, alles is bespreekbaar.
  • Je gaat creatief aan de slag, maar je staat ook stil bij hoe je zelf in elkaar zit en hoe de relatie met de ander is.
  • Het creatieve deel is een middel om een gesprek op gang te brengen, ervaringen uit te wisselen en elkaar op een betekenisvolle manier te leren kennen.
  • Een workshop is geschikt vanaf 2 personen maar ook voor grote groepen.

Voorbeelden

IMG_20160518_124627

  • Herinneringsdoos of –schilderij maken.
  • Meditatief of Zentangle tekenen.
  • Gezamenlijk een schilderij maken.
  • Buitenworkshop waarbij er met ‘natuurschatten’ gewerkt wordt.


Een workshop ‘op maat’ gemaakt

De prijs van een workshop ‘op maat’ is afhankelijk van o.a. het aantal personen, de voorbereidende werkzaamheden en de locatie. Na een oriënterend gesprek over jullie wensen en mijn mogelijkheden maak ik een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor meer informatie

maskers