Eerste Hulp Bij Emoties

Het zijn roerige tijden, alles staat op losse schroeven en je hebt geen idee wat de toekomst je brengt. Het blijft maar malen in je hoofd en verschillende emoties gieren door je lijf. Je wilt het liefst controle over de situatie, iets doen, maar je voelt je machteloos.

Je kunt de huidige situatie rondom het coronavirus en alle maatregelen die genomen worden niet veranderen. Wat je wel kunt is de manier waarop je ernaar kijkt en hoe je ermee omgaat veranderen.

Hoe zou het zijn om:

 • Niet langer door je emoties geregeerd te worden?
 • De toekomst vol rust en vertrouwen tegemoet te zien?
 • Te weten dat jij jezelf staande houdt, wat er ook gebeurt?
 • Je niet langer gek te laten maken door je eigen gedachten en doemdenkbeelden?

Hypnotherapie is hier de perfecte oplossing voor, het werkt snel en is heel effectief. Met behulp van hypnose breng ik je in contact met je emoties, zoals angst, boosheid en verdriet. Doordat je ze serieus neemt en naar ze luistert, zullen ze ontspannen en grotendeels oplossen.

Momenteel bied ik, vanwege het coronavirus, geen live sessies aan. Het goede nieuws is dat hypnose ook prima via een beeldscherm kan verlopen.


Toen Lia voorstelde de volgende sessie online te doen i.v.m. het coronavirus had ik in eerste instantie mijn twijfels. Uiteindelijk bleek het niets uit te maken, het voelde net zo veilig en vertrouwd als in de praktijk.

Evert


Wat kun je verwachten?

Na aanmelding ontvang je een intakeformulier en maken we een afspraak voor een sessie. Tijdens deze sessie leg ik je uit hoe hypnose werkt. Dit is nodig omdat je dagelijks bewustzijn gemakkelijker een stapje opzij doet als het begrijpt hoe het werkt. Verder gaan we in op de klachten die je ervaart en wat je wil bereiken.

Hierna spreek ik een persoonlijke geluidsbestand (audiofile) in voor de hypnose. Hierin ga ik in gesprek met je onderbewuste en geef het een positieve boost mee. Het mooie is dat je alleen maar lekker hoeft te gaan liggen, te luisteren en mijn aanwijzingen op te volgen. Je onderbewuste doet de rest. Deze hypnose-audio is speciaal voor jou en jouw specifieke situatie. Je kunt deze opname zo vaak luisteren als je wilt. Hoe vaker je hem afluistert, hoe beter het resultaat.

Twee weken na de sessie hebben we nog even contact om te vragen hoe het gaat en of een vervolgafspraak nodig is.


Zo fijn om de hypnose steeds opnieuw af te kunnen luisteren.
Ik merk dat het mij iedere keer weer een stukje verder brengt.

Tanja

Na deze sessie:

 • Ervaar je meer rust in je hoofd en in je lichaam;
 • Ben je beter bestand tegen de stormen in je leven;
 • Word je niet langer geleid door je emoties, maar heb je zelf de teugels in handen;
 • Voel je je krachtig en vol vertrouwen.

Wat kost het?


LET OP! Vanwege de huidige omstandigheden heb ik een mooi aanbod voor je.

De reguliere prijs voor een intake + sessie is € 125,00. Totdat mijn praktijk weer opengaat en ik weer cliënten persoonlijk kan ontvangen, betaal je geen € 125,00 maar slechts € 62,50. Dit is een korting van maar liefst 50 %!

Wat krijg je hiervoor?

 • Een online sessie van een uur.
 • Een geluidsbestand met een zelfhypnose die speciaal op jouw situatie van toepassing is en die je zo vaak kunt afluisteren als je wilt. Na de eerste keer hebben we nog even contact om te horen hoe het gegaan is en eventuele vragen te beantwoorden.
 • Een evaluatiegesprek na twee weken.


Tijdens een online sessie kan ik niet alle mogelijkheden van hypnotherapie benutten. Ik ga daarom tijdens deze sessie niet diep op de oorzaak van je problemen in, maar zorg er vooral voor dat je weer even verder kan. Op een later tijdstip kun je dan een vervolgafspraak maken bij mij in de praktijk. Soms blijkt dat niet eens nodig en kun je na één sessie weer prima functioneren.