Er was eens… (sprookjesdag)

Er was eens…
… en ze leefden nog lang en gelukkig.

Als kind geloofde je in sprookjes, wilde je een prinses zijn, een Koningin of een stoere ridder. Of voelde je jij meer aangetrokken tot de vuurspuwende draak en zou je wel eens laten zien wie er de sterkste was?

Ontwerp jouw eigen sprookje.

In je volwassen leven geloof je niet meer in sprookjes. Langzaam maar zeker ben je het geloof in je dromen en in jezelf kwijt geraakt. Je hebt niet meer de moed en de energie om ze na te jagen. De hoogste tijd om weer wat magie aan je leven toe te voegen!

Wil jij:

  • Het vermogen om te dromen terug vinden?
  • Ontdekken wat het is dat je echt wil?
  • Je eigen sprookje waar maken?

Meld je dan nu aan!

Wat ga je doen?

Tijdens deze dag ga je aan de slag met jouw leven als sprookje. Je gaat ontdekken welke lessen je geleerd hebt en wat je nu wilt. Hoe het is om het leven te leiden dat echt bij je past.

Draken verslaan

Vergis je niet, ook in sprookjes gebeuren de meest vreselijke dingen. Er moeten draken verslagen worden, uitdagingen aangegaan, testen gemaakt. Er is altijd de mogelijkheid om te falen, maar aan het einde komt alles goed. Misschien anders dan verwacht, maar precies zoals het moet zijn.

Emoties als wegwijzers

Je emoties wijzen je hierbij de weg. Elke gedachte over je droom roept een emotie op, deze emoties helpen je te zien of dit echt is wat je wilt, of dat je toch een andere keuze wilt maken. Er komen gevoelens van angst en wanhoop, maar ook van verlangen en vreugde. Er zijn overwinningen en teleurstellingen, maar aan het einde is alles goed.

Vergeet niet, er zijn geen foute keuzes.
Uiteindelijk hou jij de pen vast waarmee je jouw sprookje schrijft.

Tijdens deze dag ga je een collage maken en naar aanleiding daarvan je eigen sprookje schrijven. Ik begeleid je hierbij door middel van visualisaties, schrijfoefeningen en prikkelende vragen.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met:

  • Inzicht in wat je nu echt wil.
  • Helderheid over hoe je emoties hierbij je de weg wijzen.
  • Een prachtige professionele collage op een schildersdoek (we gebruiken een speciale techniek waardoor hij er superstrak uitziet)
  • Jouw sprookje op papier, wat je steeds opnieuw kunt schrijven. 😉

Praktische informatie:

De Sprookjesdag vindt plaats op zaterdag 23 november van 10:00 tot 16:00 uur.

De kosten zijn € 75,00. Dit is inclusief koffie/thee/ sap en versnaperingen. De lunch bestaat uit een ‘potluck’, iedereen neemt iets te eten mee voor tijdens de lunch. Dit hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn. Koop of maak iets waar je zelf dol op bent voor twee personen, dan is er al meer dan genoeg. Ik zorg voor drinken.

Na aanmelding ontvang je een rekening.
Je plaats is gereserveerd zodra je de rekening voldaan hebt.

Ik zorg alle benodigdheden voor het maken van de collage en schrijfgerei. Vind je het prettig om in je eigen boekje of schrift te werken, dan is dit natuurlijk ook prima.

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, zijn er maximaal 6 plaatsen beschikbaar.