Hypnose workshops

Hypnose is naast heel effectief ook nog eens heel ontspannend. Je komt in een staat van trance waardoor je krijgt toegang tot je onderbewuste, een soort kelder waarin van alles opgeslagen ligt. Al je herinneringen worden hier bewaard. Je vindt er je angsten en beperkende overtuigingen, maar ook onontdekte kwaliteiten en talenten. Het is de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen, op te ruimen en waardevolle zaken op te poetsen en in het licht te zetten. Een hypnose workshop is hier heel geschikt voor.

  • Wil je weten over hoe hypnose precies werkt?
  • Ben je nieuwsgierig naar de kracht van hypnotherapie?
  • Wil je hypnose ervaren en weten hoe je jezelf met zelfhypnose kunt ondersteunen

Volg een workshop en ontdek de magie van hypnose!

Tijdens de hypnoseworkshop leer je hoe je jezelf kunt ondersteunen met behulp van hypnose. Je krijgt informatie over wat hypnose is en hoe je het toe kunt passen in je dagelijks leven. Na het volgen van de hypnoseworkshop merk je dat je steviger in je schoenen staat en meer controle hebt over je emoties. Na afloop van de workshop krijg je een audio opname toegestuurd zodat je ook thuis met de hypnose aan de slag kunt.

De meditatieruimte in Azil centrum voor Levenskunst, te Dordrecht
WorkshopDatum en tijd
Ultra Heightdatum nog onbekend
Grijze kamervrijdag 18 september 13:30 uur tot 15:30 uur
Positieve affirmatieswoensdag 14 oktober 10:00 uur tot 12:00 uur
Aanmelden via het contactformulier

Inhoud van de verschillende hypnose workshops:

De Grijze kamer

Tijdens deze workshop bevrijd je je onderbewuste van negatieve gedachten en emoties. Na deze workshop voel je je een stuk lichter. Je kunt dit principe steeds zelf opnieuw toepassen. Steeds als je merkt dat je jezelf beperkt door gevoelens van bijvoorbeeld angst of beperkende gedachten en overtuigingen, kun je deze techniek gebruiken.

“Maf om te ontdekken dat je op zo’n eenvoudige manier af kunt rekenen met bepaalde gevoelens. Ik ga de geluidsopname zeker vaker gebruiken.”
Annelies

 Aanmelden via het contactformulier 

Ultra Height®

Ultra Height is een bijzondere vorm van hypnose. Vanuit een diepe trance stijg je als het ware boven jezelf uit en maak je contact met je hogere bewustzijn. In deze staat van zijn kun je antwoord vinden op grote levensvragen en jezelf helen.

“Het antwoord op mijn vraag wat ik mag doen in dit leven is delen en verbinden. Iets waar ik al volop mee bezig ben en waar ik blij van word. Fijn om deze bevestiging te krijgen.
Frannie

 Aanmelden via het contactformulier 

Zelfhypnose met positieve affirmaties

Een affirmatie is een positieve boodschap voor jezelf. Door een affirmatie mee te nemen in je hypnose werkt hij door in je onderbewuste en werkt veel krachtiger dan wanneer je hem in je dagelijkse bewustzijn zou herhalen.

“Wat een bijzonder ervaring deze hypnoseworkshop. Ik voelde me ongelofelijk ontspannen en tegelijkertijd was er een enorme focus. Ik gebruikte al vaker affirmaties, maar merk dat ze in combinatie met hypnose meer impact hebben.”
Janneke

  Aanmelden via het contactformulier  

Jouw investering

Een workshop kost € 29,00 per persoon. Deze prijs is inclusief koffie/thee/ water en een audio opname om thuis mee aan de slag te gaan. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

EXTRA VOORDEEL

De workshops zijn een mooie kennismaking zijn met wat hypnose jou te bieden heeft. In een groep is het niet mogelijk om in te gaan op persoonlijke vragen. Dat kan wel in een persoonlijke sessie. Deelnemers van de workshop ontvangen 10% korting op een eenmalige sessie (normale prijs € 95,00) of op een traject van 3 sessies (normale prijs € 249,00).
Dit aanbod is geldig tot een maand na de workshop.

Individueel traject

Heb je een specifieke vraag waar je mee aan de slag wilt? Dan is de keuze voor een individuele sessie meer geschikt.

 Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.