Training ‘Emoties als wegwijzers’

De training  ‘Emoties als wegwijzers’ geeft je een stevige basis van waaruit je jouw leven de vorm kunt geven zoals het voor jou bedoeld is.

Herken je dit?

Je bent altijd op zoek naar hoe je jezelf kunt verbeteren, hoe je een betere versie van jezelf wordt. Je hebt al heel wat cursussen op het gebied van persoonlijke groei gevolgd. Je doet je best om je lichaam ‘in shape’ te houden. Je hebt een breed sociaal netwerk en probeert het iedereen naar de zin te maken. Ook op je werk zet je je beste beentje voor.

En toch voel je je niet echt gelukkig. Ondanks alle inspanningen ben je afgedwaald van wie jij werkelijk bent, van je essentie.

Hoe zou het zijn om:

  • Keuzes te maken die in lijn liggen met wie jij bent?
  • Vrede te hebben met je lichaam, hoe het ook functioneert of eruitziet?
  • Er voor jezelf te zijn op de momenten dat je het moeilijk hebt?
  • De relaties die je hebt te verdiepen en nieuwe betekenisvolle contacten aan te gaan?
  • Zinvol werk en activiteiten te doen waarin jij helemaal tot je recht komt?

Je hoeft niet te veranderen!
Deze training heeft niet tot doel jou te veranderen, je bent namelijk helemaal goed zoals je bent. Door jezelf volledig te accepteren zul je ervaren dat er meer rust komt. Je bent meer in balans en voelt niet meer de behoefte jezelf, de ander of de situatie te veranderen

De weg terug

De weg terug naar jezelf is eenvoudiger dan je denkt. Je emoties geven de richting aan. Door je emoties serieus te nemen, te luisteren naar hun boodschap, herstel je het contact met jezelf. Emoties zijn wegwijzers naar het leven zoals het voor jou bedoeld is. Ook de emoties die je lastig vindt, zoals angst, boosheid, verdriet of schaamte.

Emoties als wegwijzers – Training in 3 modules

De training  ‘Emoties als wegwijzers’ geeft je een stevige basis van waaruit je jouw leven de vorm kunt geven zoals het voor jou bedoeld is. De training bestaat uit 3 modules die los van elkaar te volgen zijn. Je kunt na iedere module besluiten om door te gaan of niet. De modules sluiten op elkaar aan en zijn stuk voor stuk even waardevol.

Meer informatie over de modules

Data in 2019, prijzen en aanmelden

‘Ik heb geleerd om verschillende emoties te herkennen en manieren om ze te versterken of juist te verzwakken of om te buigen naar andere (fijnere) emoties.’

Online en offline trainingsbijeenkomsten

De training bestaat uit 1 offline en 6 online trainingsbijeenkomsten. De online bijeenkomsten lopen via Facebook Live en kun je volgen hoe en waar het jou uitkomt. Op je telefoon, tablet, laptop of computer, thuis of waar je maar wilt.

‘Lia is heerlijk echt, flexibel, aanwezig, enthousiast en super deskundig. Heel erg bedankt voor de aanstekelijke video’s en inspiratie.’

Online trainingsbijeenkomsten via de besloten Facebookgroep

De online bijeenkomsten zijn altijd live en dus niet vooraf opgenomen. Ik sta voor mijn camera, jij kijkt live mee. Of als je dat beter uitkomt, kijk je later. Ik ga tijdens de uitzending in op zaken die er op dat moment spelen. Dit betekent dat je me vragen kunt stellen tijdens de live-uitzending. Dat kan ook op een ander moment, in de Facebook-groep of via een messenger- of WhatsApp bericht. Heb je geen Facebook en wil je dit ook niet? Geen probleem, ik maak een account voor je aan.

‘Fijn dat ik de lessen kan volgen op het moment dat het mij uitkomt. Kan ik een keertje niet dan kijk ik gewoon terug.’

Offline verdiepingsmiddagsmiddag, in Dordrecht (facultatief)

Naast de 5 online lessen is er ook een live verdiepingsmiddag. Hoewel alle lessen online zijn, is het fijn om elkaar ook ‘in het echt’ te ontmoeten. Daarom kan je bij elke module desgewenst deelnemen aan een offline verdiepingsmiddag in Dordrecht. 

Op deze trainingsmiddag kun je vragen stellen, ervaringen uitwisselen en uiteraard gaan we ook aan de slag met een aantal oefeningen. De trainingsmiddag is facultatief, dat wil zeggen dat je de training ook kunt volgen zonder naar deze middag te komen. 

‘Ik was blij verrast over de open sfeer in de Facebookgroep en tijdens de trainingsmiddag in Dordrecht

Data 2019, prijzen en aanmelden
Meer informatie over de 3 modules