Teken jouw Levenswiel

Wil je de balans opmaken over jouw relaties, lichaam en emoties?

 • Onderzoeken wat je lastig vindt en waar je blij van wordt?
 • Inzicht krijgen in wat jou tegenhoudt om het leven te leiden dat je wilt, en wat juist helpt?
 • Accepteren wat er is en stappen zetten naar wat kan?

Meld je dan nu aan voor de gratis training teken jouw Levenswiel

Je kunt zelf thuis aan de slag met de oefening of meedoen aan de gratis online training die ik een paar keer per jaar geef. De volgende training start op 12 maart 2019.

Na aanmelding ontvang je het format van het Levenswiel en een uitgebreide beschrijving, dus ook zonder training kun je aan de slag.

Na het maken van het Levenswiel kun je een afspraak met mij maken om door middel van een Verbeeldingssessie te onderzoeken wat het Levenswiel jou te vertellen heeft. Nieuwsgierig hoe zo’n sessie in zijn werk gaat? Lees hier het verhaal van Laura

´Eerst wist ik niet goed wat ik moest tekenen. Tot ik de punt van mijn potlood op het papier zette, de rest ging vanzelf.´

Levenswiel

Levenswiel

Het levenswiel is een mandala met vier vlakken, één rondje in het midden en drie gelijke vlakken daaromheen.

 • Essentie
  Het midden geeft jouw essentie weer, wie je werkelijk bent, zoals je bent geboren. Helemaal puur en heel. Onkwetsbaar.
 • Relaties
  Naarmate je leven vordert, krijg je meer relaties met andere mensen. Je ouders, broers, zussen, familie, vrienden, later ook partners, klasgenoten en collega´s, noem maar op. Die vind je allemaal hier.
 • Lichaam
  Hier geef je weer hoe je tegen je lichaam aankijkt en ervoor zorgt.
 • Emoties en psychische zaken
  We hebben allemaal wel onze issues. Die teken je in dit vlak.

´Het gaat er om je gevoel weer te geven, niet of het mooi is of niet. Bijzonder hoe dat werkt.´

Besloten Facebookgroep

De training vindt plaats in de besloten Facebookgroep ‘Emoties als Wegwijzers’. In deze groep geef ik regelmatig informatie over hoe je (opnieuw) in contact kan komen met je emoties, er naar kunt luisteren en je acties daarop af kan stemmen. Ook als je niet aan de training meedoet is het de moeite waard om je voor deze groep aan te melden.

Tijdens de online training neem ik je stap voor stap mee bij het tekenen van jouw Levenswiel. In 5 online lessen (via Facebook Live) krijg je achtergrondinformatie over de diverse levensgebieden en ga je na een visualisatie zelf aan de slag.

Je begint bij jouw essentie, dan je relaties, je lichaam en tenslotte emoties. Aan het eind van de training heb je jouw volledige Levenswiel getekend, een verbeelding van hoe het er op dit moment in jouw leven voorstaat. Na iedere les kun je de uitwerking van je Levenswiel in de Facebook groep plaatsen. Op deze manier inspireren en motiveren we elkaar om aan de slag te gaan.

Als je niet tijdens de live-uitzending aanwezig kunt zijn, kijk je gewoon terug op het moment dat het je wel uitkomt. Dat is het grote voordeel van een online training.

Tekenen

Door te tekenen open je de deur naar je onbewuste. Je geeft weer wat er van binnen leeft. Zo kun je er van een afstandje naar kijken. Dit kan tot verrassende inzichten leiden. Het is de eerste stap naar acceptatie of verandering.

Je hebt altijd een keuze hoe je jouw leven laat bepalen door je omstandigheden. Je kunt de wereld niet veranderen, wel hoe jij met deze wereld omgaat.