Zielstekening en lezing

Je Ziel, het mooiste van jou, bestaat al voor je hier op aarde geboren wordt. Waar dat is weet niemand, maar iedereen heeft er wel een voorstelling van. Zelf noem ik die plaats ‘De lege ruimte’. Je Ziel bestaat uit energie en is voortdurend in beweging. Jouw Ziel kan van vorm veranderen, maar blijft in essentie altijd hetzelfde. Je kunt het vergelijken met water,. Water kan vloeibaar zijn, zo kennen we het meestal, maar het kan ook bevriezen tot ijs of verdampen tot gas. Hoewel de vorm verandert, is het nog steeds water.

Het is zo mooi hoe je woord en beeld geeft aan dat diepe diepe verlangen in mij. Het heeft mij tot in mijn kern geraakt en gezorgd voor een stuk bewustwording.

Hoe kan ik een Zielstekening en lezing aanvragen?

Wil jij een door mij gemaakte Zielstekening + lezing ontvangen? Stuur dan een WhatsApp berichtje of een Messenger bericht via Facebook en vermeld hierbij:

 • Je volledige geboortenaam, plaats – en – datum.  
 • Eventuele vragen. (Soms komen er antwoorden, soms ook niet, ook zonder specifieke vragen kan ik een zielstekening maken.)
 • Een recente foto waarop je ogen goed zichtbaar zijn. (een selfie is prima)

Ik kan niet van tevoren aangeven wanneer je de tekening ontvangt, maar ik probeer er zo spoedig mogelijk mee aan de slag te gaan. Wanneer het langer dan 14 dagen gaat duren, ontvang je daarover in ieder geval bericht van mij.

Hoe komt een Zielstekening en lezing tot stand?

De Zielstekeningen die ik maak zijn een momentopname. Ik verbind me met jouw energie. Je hoeft er niets voor te doen en ook voor niet voor thuis te blijven. Met je mail geef je mij toestemming om verbinding te leggen en dat doe ik op het moment dat het voor mij goed voelt. Ik mediteer dan een poosje om ruimte te maken in mijzelf en jou als het ware binnen te laten. Soms lukt het niet meteen, dan probeer ik het op een ander moment opnieuw.

De beelden en/of woorden die in mij opkomen leg ik vast in mijn tekening en de begeleidende tekst. Soms maak ik eerst de tekening, soms schrijf ik eerst de tekst. Het gebeurt ook wel dat het door elkaar heen loopt.

Zoals je in de voorbeelden op de pagina kunt zien, zijn het geen hele gedetailleerde tekeningen. Dit geeft jou alle ruimte om je verbeelding te gebruiken en te zien wat er nog meer gebeurt in jouw ziel.

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de tekening niet zo mooi vond, een beetje een vogelverschrikker 😉. Maar jee, wat reageerde mijn lichaam, alle chakra’s. Energie stroomde. De tekst komt binnen.

Wat kun je doen met je Zielstekening?

 • Je kunt je tekening uitprinten en ergens ophangen zodat je er regelmatig naar kan kijken.
 • Je kunt hem als achtergrond gebruiken op je pc, tablet of telefoon, zo maak je er op onbewust niveau steeds contact mee.
 • Je kunt hem gebruiken tijdens je meditatie. Op verzoek kan ik ook een meditatie voor je inspreken. Meer informatie hierover ontvang je in de bijlage bij je Zielstekening en lezing.
 • Je kunt er (delen) van natekenen, of je kunt hem natuurlijk ook uitprinten en daarop tekenen. Als je dit doet, probeer dit dan vooral intuïtief te doen. Denk er niet teveel over na en laat je handen het werk doen. 
 • Je kunt schrijven over je tekening. Op verzoek kun je van mij een teken- en schrijfoefening ontvangen, ook hierover krijg je meer informatie in de bijlage bij de tekening.
 • Je kunt ‘in gesprek’ gaan met de tekening, net zoals je met een dierbaar iemand zou praten. Als je goed luistert krijg je ook antwoorden, soms in een beeld, een gevoel of woorden.
 • Wees zorgvuldig met wie je je tekening deelt. Een Zielstekening is een intiem iets en niet iedereen zal het begrijpen.

Het ontroert me zo, steeds als ik er naar kijk beginnen de tranen te rollen. Alsof ik iets terugvind, of herken.

 

Wat als de Zielstekening en lezing mij niets zeggen?

Je Zielstekening kan heel veel in je oproepen, misschien herken je niet alles wat ik teken of schrijf, of voel je zelfs weerstand. Het kan zijn dat de tekening die ik gemaakt heb en de tekst die ik geschreven heb voor jouw gevoel niet kloppen, of dat het je niets zegt. De reden daarvan kan zijn, dat ik mij niet goed af heb kunnen stemmen op jouw Zielsenergie. Als ik dat merk dan schrijf ik dat er altijd bij.

Het kan ook dat je bepaalde eigenschappen (nog) niet erkent. Omdat je deze afkeurt of omdat je ze lang onderdrukt hebt. Juist dan is het goed om met de tekening aan de slag te gaan. Mocht je hier hulp bij willen dan kun je altijd een individuele sessie bij mij volgen.

Digitaal 
Ik maak de tekening in een digitaal programma. Je ontvangt de tekening in een PDF-bestand met hoge resolutie zodat je hem uit kunt printen. Ook ontvang je een JPG-bestand wat je kunt gebruiken als achtergrond op je telefoon of tablet.

Wat zijn de kosten?
Voor de kosten stuur ik je een Tikkie waarbij je zelf een bedrag in kunt vullen. Jij bepaalt wat je mijn inspanningen waard vindt. De meeste mensen geven een bedrag rond de € 25,00. Geef dat wat het jou waard is en wat je kunt missen.

Een Zielstekening aanvragen kan door het contactformulier in te vullen. Vermeld hierbij:

 • Je volledige geboortenaam, plaats – en – datum. Je telefoonnummer gebruik ik voor het versturen van het Tikkie. Je bepaalt zelf hoeveel je voor de Zielstekening wilt geven.
 • Eventuele vragen. (Soms komen er antwoorden, soms ook niet, ook zonder specifieke vragen kan ik een zielstekening maken.)
 • Een recente foto waarop je ogen goed zichtbaar zijn. (een selfie is prima)

Ik kan niet van tevoren aangeven wanneer je de tekening ontvangt, maar ik probeer er zo spoedig mogelijk mee aan de slag te gaan. Wanneer het langer dan 14 dagen gaat duren, ontvang je daarover in ieder geval bericht van mij.

Je hebt een prachtige tekening gemaakt, jouw gevoel en verhaal kloppen.