Masterclasses

De masterclasses  ‘Emoties als wegwijzers’ geven je een stevige basis van waaruit je jouw leven de vorm kunt geven zoals het voor jou bedoeld is.

Herken je dit?

Je bent altijd op zoek naar hoe je jezelf kunt verbeteren, hoe je een betere versie van jezelf wordt. Je hebt al heel wat cursussen op het gebied van persoonlijke groei gevolgd. Je doet je best om je lichaam ‘in shape’ te houden. Je hebt een breed sociaal netwerk en probeert het iedereen naar de zin te maken. Ook op je werk zet je je beste beentje voor.

En toch voel je je niet echt gelukkig. Ondanks alle inspanningen ben je afgedwaald van wie jij werkelijk bent, van je essentie.

‘Lia is heerlijk echt, flexibel, aanwezig, enthousiast en super deskundig. Heel erg bedankt voor de aanstekelijke masterclass!’

Hoe zou het zijn om:

  • Keuzes te maken die in lijn liggen met wie jij bent?
  • Vrede te hebben met je lichaam, hoe het ook functioneert of eruitziet?
  • Er voor jezelf te zijn op de momenten dat je het moeilijk hebt?
  • De relaties die je hebt te verdiepen en nieuwe betekenisvolle contacten aan te gaan?
  • Zinvol werk en activiteiten te doen waarin jij helemaal tot je recht komt?

Je hoeft niet te veranderen!
Deze Masterclasses hebben  niet tot doel jou te veranderen, je bent namelijk helemaal goed zoals je bent. Door jezelf volledig te accepteren zul je ervaren dat er meer rust komt. Je bent meer in balans en voelt niet meer de behoefte jezelf, de ander of de situatie te veranderen

De weg terug

De weg terug naar jezelf is eenvoudiger dan je denkt. Je emoties geven de richting aan. Door je emoties serieus te nemen, te luisteren naar hun boodschap, herstel je het contact met jezelf. Emoties zijn wegwijzers naar het leven zoals het voor jou bedoeld is. Ook de emoties die je lastig vindt, zoals angst, boosheid, verdriet of schaamte.

Masterclasses

De masterclasses  ‘Emoties als wegwijzers’ geven je een stevige basis van waaruit je jouw leven de vorm kunt geven zoals het voor jou bedoeld is.
Er zijn in totaal 7 masterclasses die los van elkaar te volgen zijn. 
De masterclasses sluiten op elkaar aan en zijn stuk voor stuk even waardevol.

Overzicht van de 7 verschillende masterclasses, data en aanmelden

‘Ik heb geleerd om verschillende emoties te herkennen en manieren om ze te versterken of juist te verzwakken of om te buigen naar andere (fijnere) emoties.’