Data masterclasses Emoties als wegwijzers

Je hoeft niet te veranderen! Deze masterclasses hebben niet tot doel jou te veranderen, je bent namelijk helemaal goed zoals je bent. Door jezelf volledig te accepteren zul je ervaren dat er meer rust komt. Je bent meer in balans en voelt minder de behoefte jezelf, de ander of de situatie te veranderen

De masterclasses Emoties als wegwijzers geven je een stevige basis van waaruit je jouw leven die vorm kunt geven zoals het voor jou bedoeld is.
Er zijn 7 masterclasses die los van elkaar te volgen zijn. De masterclasses sluiten op elkaar aan en zijn stuk voor stuk even waardevol.

Planning – data en tijden 2020

– Ben je een eilander of een springer?

– Ontmoet je je ware zelf

Deze masterclass vindt plaats op vrijdag  17 april 2020 van 13:30 uur tot 16:00 uur

 

 

 

‘Het is heel concreet. Praktische oefeningen die je in het leven kunt gebruiken. En die je stapje voor stapje naar grotere emoties brengen.’

Prijzen en informatie

  • Elke masterclass kost € 39,00. Bij direct inschrijven voor meerdere masterclasses betaal je € 35,00 per keer.

Deze prijs is inclusief koffie/thee/ water en alle materialen.

  • De masterclass gaat door bij 2 personen, er is plaats voor maximaal 6 personen

Vanaf september zal de inhoud en de vorm van de Masterclasses veranderen. Meer informatie volgt. Schrijf je in voor de Hypnomail als je op de hoogte wilt blijven.

Algemene informatie over de masterclasses 

Ik heb geleerd mezelf te begeleiden in mijn proces, zo fijn om niet afhankelijk te zijn van iemand anders. Waardevolle masterclasses!