Online creatieve ontmoeting

Je zit alleen thuis of juist in een huis vol met kinderen die huiswerk of zich vervelen. Hoe dan ook, je hebt behoefte aan tijd voor jezelf. Even uit de waan van de dag en je zorgen vergeten. Creatief aan de slag met eenvoudige, maar inspirerende teken- en schrijfopdrachten. 
Je bent nieuwsgierig naar wat jouw creativiteit te vertellen heeft en staat open voor de onverwachte inzichten die dit je kan brengen.

  • Jezelf regelmatig deze tijd te gunnen?
  • Je creativiteit weer te laten stromen?.
  • Inspiratie te krijgen d.m.v. visualisaties, verhalen en/of muziek?
  • Aan de slag te gaan met diverse technieken en materialen?
  • Je ervaringen te delen met gelijkgestemden?
  • Betekenis te geven aan dat wat je gemaakt hebt?

Data en tijden

Elke woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur kun je meedoen aan een Online creatieve ontmoeting. Een ontmoeting met jezelf en met de ander. Deze bijeenkomsten hebben steeds een ander thema met een andere techniek. Bijvoorbeeld het werken met wasco, kleurpotlood, viltstift of het maken van een collage.

Ontdek kwaliteiten, talenten en valkuilen

Je zult ontdekken dat creatief bezig zijn veel meer inhoud dan een beetje fröbelen. Je ontdekt talenten en kwaliteiten waarvan je je niet eerder bewust was. Ook kan het zijn dat je jezelf bewust wordt van misschien wel heftige emoties. Dit is helemaal niet erg, juist door je angsten, verdriet en boosheid te erkennen en te accepteren kunnen ze ontspannen.

Hoe werkt het?

De Online creatieve ontmoeting vind plaats via Zoom, dit is een gratis programma dat je kunt installeren op je laptop, pc, tablet of telefoon.


Download  Zoom

Het leuke van dit programma is dat we elkaar kunnen zien en horen. Wil je liever en alle rust deelnemen? Ook dat kan. Zet je beeld en geluid uit en volg  alleen mijn aanwijzingen.

 


Vooraf aan de ontmoeting ontvang je een link van mij waarmee je toegang krijgt tot de virtuele ontmoetingsruimte. Ik ben 15 minuten van te voren aanwezig ben zodat ik je kan ondersteunen met eventuele technische problemen.

Wat kun je verwachten?

  • Als alle deelnemers aanwezig zijn, doen we een kort rondje om even te weten hoe iedereen erbij zit. We gaan niet in discussie, of vragen stellen, maar het is gewoon fijn om even je hart te luchten.
  • Vervolgens doen we een korte meditatie/ visualisatie, luisteren we naar een muziekstuk of vertel ik een verhaal.
  • Daarna leg ik de opdracht uit en gaat iedereen zelf aan de slag. Aan het eind van de bijeenkomst kan, die dat wil, iets delen over haar ervaringen.

De kosten voor deze Online creatieve ontmoeting zijn € 10,00 per keer.

 

Aanmelden kan door een WhatsApp bericht te sturen via de knop op deze pagina.
Je ontvangt van mij dan een Tikkie en na betaling de link van de bijeenkomst van die week.